Loading...
Munkaerő-kölcsönzés2017-08-01T15:01:30+01:00

Egy nyugodtabb időszak után hirtelen rengeteg munka gyűlik össze, a meglévő alkalmazottak száma viszont kevés ahhoz, hogy meg tudják oldani. Új emberekre lenne szükség, de fennáll a veszélye, hogy az új projektek után nem lesz szükség rájuk. Ismerős ez a helyzet?

Van rá megoldás: a munkaerő-kölcsönzést éppen az ilyen esetekre találták ki!

munkero_kolcsonzes

Ezzel a foglalkoztatási formával ugyanis lehetségessé válik, hogy csak egy adott időszakra alkalmazzon a cég új munkavállalókat. Így ha véget érnek a futó projektek, és kevesebb lesz a munka, nem okoz gondot, a felvett emberek megtartása – a projekt végével ugyanis a szerződésük is lejár.

Azon kívül, hogy egy meghatározott időre küldünk munkavállalókat, számos terhet veszünk le a cégek válláról:

  • Átvállaljuk a felvételi folyamat lebonyolítását, kezdve a hirdetések feladásával, az interjúk lebonyolításán át a visszajelzések kiküldéséig.
  • Biztosítjuk az orvosi alkalmassági vizsgálatokat, a munkaruhákat, a NAV bejelentéseket, a szerződések megkötését.
  • Vállaljuk a bérszámfejtés elvégzését, a cafeteria megrendelését és kiosztását.
  • Elvégezzük a kölcsönzött munkavállalókkal kapcsolatos feladatokat, mint például a keresetük kiadása, és vállaljuk értük a felelősséget.

A munkaerő-kölcsönzésnek köszönhetően tehát a cégek minimális energiabefektetéssel találhatnak dolgozókat az átmenetileg zsúfoltabb időszakokra anélkül, hogy felmerülne a „hogyan tovább?” kérdése.

A munkaerő-kölcsönzéssel a cégek időt és pénzt takaríthatnak meg!

A felvételi folyamat, ügyintézés és a közvetítés terhét vállaljuk, valamint a közvetített munkavállalókért is miénk a felelősség.

A cégeknek így ez a foglalkoztatási forma nem jár különösebb kockázattal – ellentétben azzal, ha saját maguknak, állandóra kellene valakit felvenniük.

Szolgáltatásunk teljesen törvényes, gyorsan, megbízhatóan járunk el minden esetben, korrekt áron. Minden törvényi változásra azonnal reagálunk, és rugalmasan állunk ügyfeleink igényeihez.

Minden helyzetre találunk megfelelő megoldást!

Ha úgy érzi, Önnek is tudunk segíteni, lépjen velünk kapcsolatba!

Lépjen velünk kapcsolatba.

Ha bármi további kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni tőlünk, kérem kattintson ide!

KAPCSOLATFELVÉTEL