Túlterhelt a HR osztály, és ha bármilyen plusz feladat adódik, nehezen oldják meg a teljesítését? Esetleg nincs a cégnél komplett HR osztály, emiatt a személyzetis kérdések kibogozása gyakran akadályozott?

Tudunk egy jó megoldást: szervezze ki a feladatokat!

A feladatok kiszervezésével pénzt, időt és kapacitást lehet spórolni, ezért jó megoldás azon cégek számára, amelyeknél problémát okoz egyes munkaügyi tevékenységek elvégzése. Nem lehet mindenhová mindenre külön embert felvenni, de az outsourcing lehetővé teszi, hogy minden cég a legjobb szolgáltatást kapja.

Miben tudunk segíteni?

  • Toborzásban, kiválasztásban
  • Új munkatársak beillesztésében
  • Egyéni és csoportos fejlesztésben
  • Szervezetfejlesztésben
  • Teljesítményértékelésben
  • Karrier-menedzsmentben
  • Munkaügyi szolgáltatásokban

Időt és pénzt takarítunk meg a cégnek!

A toborzás és a kiválasztás költséges és időigényes folyamat, ami nagyon leköti a kapacitásokat. Ha ezt kiszervezik a cégek, komoly összegeket spórolhatnak meg, nem is beszélve a ráfordított időről.

Az sem mellékes, hogy így profi kezekbe kerül a kiválasztás, az adott munkakörre szabott módszerekkel keressük meg az ideális jelölteket.

Javíthatunk a cég hírnevén!

Az új kolléga beillesztése kulcsfontosságú mozzanat, hiszen a beilleszkedés sikerességén múlik, marad-e, vagy inkább más lehetőségek után néz. Ahol azonnal magukra hagyják az új kollégákat, ott magasabb a fluktuáció, ami ront a cég hírnevén.

Ezt senki sem szeretné, ugye? A munkakörre és a szervezetre szabott orientációs program kidolgozásával segítünk abban, hogy az újonnan felvett munkatársak sikeresen kapcsolódjanak be a cég mindennapjaiba.

Segítünk a jobb eredmények elérésében!

Gyakori probléma, hogy a vezetők látják, hogy cégük lehetne hatékonyabb is, de nem tudják, hogyan érjék ezt el. A kulcs a szervezeten belül a kollégák egyéni kompetenciáinak összehangolása.

Ezt biztosítjuk egyéni felmérésekkel és fejlesztési tervekkel, a hiányosságok feltérképezésével, és a megoldás kidolgozásával.

Megmondjuk, jó irányba halad-e a cég!

Minden vezető legnagyobb félelme, hogy nem a siker felé vezető utat tapossa. Az általunk kidolgozott TÉR (teljesítmény értékelő rendszer) segítségével ezt meg tudjuk mondani.

Azonosítjuk, és folyamatosan követjük azokat a mutatókat, amik alapján a cég tevékenysége megítélhető. TÉR beszélgetéseink segítségével tisztábban látható, hogyan áll a szervezet a célok elérése terén, és milyen új célok tűzhetők ki.

Segítünk megújulni!

A sikerhez elengedhetetlenül szükséges, hogy folyamatosan haladjunk a korral, és ne féljünk változtatni ott, ahol szükséges. Ezen a területen is tudunk segítséget nyújtani: a szervezeten belül felderítjük azokat a területeket, ahol változtatásra van szükség, és eszközöket is adunk a megvalósításhoz.

Átvesszük a munkaügyi feladatokat!

Ha a cégnél nincs kapacitás a be- és kiléptetéssel kapcsolatos feladatok elvégzésére, mint például a szerződés, egyéb szükséges dokumentumok előkészítése, az outsourcing keretein belül ezt is át tudjuk vállalni. Szükség esetén munkajogi szolgáltatást is tudunk nyújtani.

Amennyiben úgy érzi, az Ön cégén is segítene az outsourcing, forduljon hozzánk bizalommal!

Lépjen velünk kapcsolatba.

Ha bármi további kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni tőlünk, kérem kattintson ide!

KAPCSOLATFELVÉTEL