Vezetőként nem mindig könnyű megtalálni az utat, ami a célok elérése felé visz, és előfordulhat, hogy ebben segítségre van szükségünk. Nincs ezzel semmi gond, sőt jobb, ha beismerjük, hogy egyedül nem tudunk bizonyos helyzetekkel megbirkózni, mintha eredménytelenül próbálkoznánk és halmoznánk a kudarcokat.

Ha úgy érezzük, vezetőként elakadtunk, a vezetői coaching jelenthet megoldást a problémánkra!

vezetoi_coching

Mit csinál a coach?

  • Segít megtalálni azt az utat, amin keresztül eljuthatunk a céljainkig.
  • Nem megmondja, mit tegyünk, hanem célzott kérdésekkel vezet rá, mit kellene tennünk.
  • Teljesen személyre szabott tanulási folyamatot nyújt, ezért nem jön be mindenkinél ugyanaz a módszer, csak egyénileg lehet alkalmazni.

Lehet, hogy a legnagyobb akadálya céljaink elérésen mi magunk vagyunk?

Ez a jelenség gyakoribb, mint gondolnánk. A coaching azonban segíthet: mivel jobban megismerjük önmagunkat, tisztába kerülünk az erősségeinkkel, értékeinkkel, így jobban ki is tudjuk aknázni azokat. Könnyen lehet, hogy rájövünk, eddig tévúton jártunk, de megtaláljuk azt az ösvényt, amire érdemes rálépni.

Megtudhatjuk, miben kell még erősödnünk!

Sosem dőlhetünk hátra azt gondolva, hogy már eleget tudunk. A coaching megmutatja, mi az, amiben még fejlődhetünk, ezáltal jobb eredményeket érhetünk el. Olyan szokásokat, gondolkodásmódot sajátíthatunk el, amik elérhetőbbé teszik számunkra a sikert.

A coaching során senki nem mondja meg, mitől leszünk sikeresek.

Nem ez a módszer lényege. A coaching során magunk jövünk rá, mit kell tennünk, hogy elérjük a célunkat. A coach nem tanácsadó, hanem segítő, támogató. Nem irányít, hanem finoman terel.

Sikereket csak az érhet el, aki ismeri önmagát. Ha Ön is sikeres akar lenni, lépjen velünk kapcsolatba!

Lépjen velünk kapcsolatba.

Ha bármi további kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni tőlünk, kérem kattintson ide!

KAPCSOLATFELVÉTEL