Ha úgy érzi, Önnek is tudunk segíteni, lépjen velünk kapcsolatba!

Van egy jó hírünk: meg tudjuk könnyíteni az optimális munkaerő kiválasztását!

munkaero_kozvetites

Nálunk szakmailag maximálisan kompetens kollégák végzik a kiválasztási folyamatot az adott munkakörre és pozícióra, így garantáltan a legjobbakat kutatjuk fel cégének!

Munkánk során odafigyelünk a piaci környezet változásaira, bevonunk új toborzási forrásokat, technikákat. Folyamatosan keressük azokat a módszereket, melyekkel a lehető leghatékonyabban tudjuk tesztelni a potenciális új kollégát, hogy minél tisztábban láthassuk, mennyire válik majd be.

Nem bízzuk a véletlenre a kiválasztást!

Különböző módszereket alkalmazunk, köztük a hagyományos kérdőíves, próbamunkás technikákat. Ezek hatékonyabbá tétele érdekében igyekszünk olyan egyedi kérdőíveket, illetve feladatokat kidolgozni, amikre a jelöltek nem tudnak előre felkészülnek, így váratlan helyzetben is megfigyelhetjük a reakcióikat.

Munkánk során mindvégig ügyelünk a törvény betartására, a személyiségi jogok tiszteletben tartására – hiszen nem csak a cégek érdekeit kell szem előtt tartanunk, hanem a jelöltekét is!

A legjobbakat igyekszünk megszerezni ügyfeleinknek!

Módszereink között a klasszikus fejvadászat elemei is megjelennek: kapcsolatainkon keresztül olyan potenciális jelölteket is megszólítunk, akik nem keresnek aktívan állást. A cél, hogy őket motiváljuk a váltásra, hogy ügyfeleinknek a legjobb vezetőket szerezzük meg!

Ha tényleg a szakma legjobbjait szeretné cégének megszerezni, keressen minket!

Lépjen velünk kapcsolatba.

Ha bármi további kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni tőlünk, kérem kattintson ide!

KAPCSOLATFELVÉTEL