Egy új fejezetet a hazai munkaerő-piaci szolgáltatások történetében és az INT-Solution életében!

Kedves Követőink!

Nagy örömmel és izgalommal szeretném megosztani veletek az INT-Solution legfrissebb hírét: hivatalosan is egyesültünk az Alfa Works Kft.-vel! Ez az egyesülés új lendületet és reményt hoz a számunkra, és szeretném megosztani veletek a személyes gondolataimat ebben az izgalmas időszakban.

Az Alfa Works kiemelkedően teljesít a munkaerő-kölcsönzés területén, és mostantól közösen lépünk fel az INT-Solution csapatával karöltve. Ez az egyesülés nemcsak egy új fejezetet nyit számunkra, hanem új lehetőségeket is teremt a HR-szolgáltatások piacán.

Személyesen nagyon hálás vagyok ezért a lehetőségért, hogy részt vehetek ebben az izgalmas együttműködésben. Az Alfa Works hitelessége és tapasztalata mellett az INT-Solution kreativitása és elkötelezettsége olyan erőt ad számunkra, amely lehetővé teszi, hogy még hatékonyabbak és versenyképesebbek legyünk a piacunkon.

Egyesülünk és összehangoljuk erőinket, izgatottan várom, hogy milyen új lehetőségeket hoz ez számunkra, és hogy hogyan tudunk még jobban szolgálni titeket, kedves ügyfeleinket és partnereinket. Az egyesülésünk nemcsak üzleti szempontból fontos számunkra, hanem lehetőséget jelent arra is, hogy még szorosabb kapcsolatokat építsünk ki veletek, és még jobban megértsük az igényeiteket és kihívásaitokat.

Ez az új fejezet nemcsak a vállalatunknak, hanem számomra is személyes fejlődést és tanulási lehetőséget jelent. Büszke vagyok rá, hogy részese lehetek ennek a dinamikus és inspiráló csapatnak, és alig várom, hogy együtt dolgozhassunk az elkövetkező időszakban.

Köszönöm, hogy megoszthatom veletek ezeket a gondolatokat, és hogy veletek együtt járhatok ezen az izgalmas úton!

Üdvözlettel,

Szilágyi Bécsi Timea

Ügyvezető igazgató

INT-Solution Kft.